The Basic Principles Of seminte pepene galben Raymond

posted on 16 Jan 2015 08:37 by thornton936h6el
Accesând website link-ul de sub descrierea produsului puteţi compara preţurile magazinelor treatment oferă produsul respectiv.

Hibrid la treatment iese in evidenta marimea fructelor, pe langa savoarea specifica acestui idea de pepene galben. Putem vorbi de o greutate medie pe fruct de three kg, avand si un procent vital de pepeni treatment depasesc aceasta greutate. Daca tinem seama ca aceasta greutate ridicata este a unui pepene cu un nivel ridicat de zahar, cu aroma si parfum specifice, zemos, treatment nu crapa, atragator si prin culoarea pulpei, intelegem de ce Raymond a devenit repede preferinta cultivatorilor, comerciantilor si consumatorilorcare I-au cunoscut.

Seminte pepene galben Amal F1 este un hibrid de pepene galben tip ananas. Planta este viguroasa si fructifica masiv, producand fructe Preliminary de culoare verde inchis, iar la coacere galben portocalie.

Pepene galben de tip ananas. Planta este viguroasa si fructifica masiv, producand fructe Preliminary de culoare verde inchis, iar la coacere galben portoc...

Hibrid extratimpuriu, cu o durata de circa 75 zile pana la coacere. Este cel mai productiv dintre hibrizii suggestion Galia testati, datorita capacitatii remarcabile de a lega si greutatii de one,five - 2 kg pe fruct. Se poate cultiva protejat sau in camp. Este recomandat mai ales pentru cultura neprotejata, datorita rezistentelorsale la boli-fainare, mana si fusarioza precum si capacitatii de a-si mentine foliajul pana la sfarsitul sezonului.

Livrarea produselor se encounter prin Posta Romana (pentru seminte pepene galben Raymond colete de pana la 20 kg si fara pomi fructiferi) sau prin Supporter Courier. Pentru detalii vizitati pagina noastra de World-wide-web.

Citirex F1 este un hibrid mediu timpuriu de idea galia, de la Clause Vegetable Seeds, recomandat pentru cultura in camp deschis planta are un foliaj ce acopera foarte bine fructele,...

La website acest e-mail va veni răspunsul la întrebare Anuleaza Prin trimiterea întrebării, confirmaţi acord dvs. cu acordul de utilizator

Cel mai productiv si mai rezistent dupa recoltare din tipul Galia. Extratimpuriu, primele fructe se pot recolta dupa circa seventy five de zile dupa recoltare.

Încercaţi să descrieţi pe scurt vânzătorului esenţa întrebării dvs. Nu este indeplinit conform cerintelor

Comment

Comment:

Tweet